Vores tjenester

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Levering af flyttekasser

At vælge den rigtige papkasse er vigtig for at sikre, at dine leverede produkter ankommer intakte. Vi tilbyder forskellige typer kasser og kartoner efter behov for at beskytte dine varer under flytning.

Demontering af møbler

Har du brug for at adskille et møbel? Vores flyttefolk hjælper dig gerne med demontering af møbler.

Møbelemballage

Faktisk er indpakning en af de vigtigste trin. Dette beskytter dine møbler mod, hvad der kan ske under transport. Imidlertid kan møbler, der ikke er ordentligt beskyttet, lide irreversibel skade, hvorfor behovet for ikke at forsømme dets beskyttelse.

Fjernsyn / Elektronik

Som med små apparater er det bedst at placere dine fjernsyn, stereoanlæg eller desktops i deres originale emballage ved at genbruge de skumindsatser, der fulgte med dem.

Ellers skal du bruge en papkasse i bevægelse, der er tilpasset størrelsen på dit apparat, som først skal pakkes ind i lagner eller tæpper.

Pålæsning

Alt er klar, og vi skal nu laste lastbilen. Og det er lettere sagt end gjort. Vi bliver hurtigt overvældede af antallet af ting, der skal ind og det lille rum til at gøre det! Efter erfaring har vores teams tilegnet sig nogle grundlæggende regler og metoder til at følge for at pålæsse de kørende lastbiler på en ideel måde.

Transport

Transport af møbler er undertiden en hovedpine for personer, der flytter eller ønsker at transportere møbler. vores flyttefolk tager sig af dine inventarer i lastbilen og under hele turen.

Nedlæsning

Når du ankommer, skal du være forsigtig med, at intet falder, for rejsen vil utvivlsomt have flyttet genstande, der kunne være klar til at falde, når dørene åbnes.
Små og skrøbelige genstande fjernes før større og tungere genstande.
Kasserne skal føres direkte til de rum, hvor deres indhold opbevares, i henhold til dine referencepunkter, der er foretaget på forhånd, i henhold til de etiketter eller påskrifter, der er nævnt på æskerne.

Udpakning

Udpakning af kasser er den logiske og vigtige opfølgning på fjernelsesprocessen. Som enhver obligatorisk aktivitet skal du være effektiv for at undgå problemer og spildt tid. For at gøre dette skal du være godt organiseret.

Montering / fordeler møblerne

Vores team vil være der, hvis du vil, for at hjælpe dig med at fordele dine møbler på de rum, som du bestemmer med omhu.